iPhone – app´s til lyd

Der findes mange app´s til lydproduktion – men ikke mange gode app´s til lydproduktion. Her er et par bud – kender du andre, så skriv gerne en kommentar.

Er du på jagt efter andre app´s til medieproduktion, så se listen her i stedet for.

Hindenburg

hindenburg

Hindenburg er et fantastisk lydprogram, der både kan optage lyd og redigere i optagelsen. Brugerfladen er nem og intuitiv. Appen kan det den skal kunne for at lave radio, podcast eller andre lydindslag – hverken mere eller mindre.

Eneste ulempe er prisen, der absoslut ligger i den høje ende. 235 kroner koster pro-versionen i skrivende stund. Der findes en lite-version, der har alle funktioner men til gengæld kun kan optage 1 minut. Det dur selvfølgelig ikke i praksis, men det er en god mulighed for at teste appen inden du bruger penge på pro-versionen.

Hindenburg – link til iTunes.

TwistedWave Recorder

rw_recorder

Et godt gratis alternativ til Hindenburg er TwistedWave Recorder. Her kan du lave længere optagelser, men vil du redigere i dine optagelser, skal du købe TwistedWave Editor, der pt. koster lidt under hundrede kroner.

TwistedWave Recorder – link til iTunes.

iTalk

italk

iTalk er en tredje mulighed for en app, der kan bruges til lydoptagelser. Her koster proversionen kun 16 kroner.

iTalk – link til iTunes.

Audio Extractor

audioextractor

Audio Extractor er en konverterings-app, der kan ta´en videooptagelse og gemme lyden som lydfil. Du kan altså lave et interview på video – men nøjes med at bruge lyden.

Audio Extractor -link til iTunes.